Montering av sprinkleranlegg

Et godt montert sprinkleranlegg er avhengig av dyktige sprinklermontører.

Et godt montert sprinkleranlegg er avhengig av dyktige sprinklermontører, som med lang erfaring kan tilpasse og ta avgjørelser etter hvert som uforutsette saker oppstår. Våre baser har i fra 10-30 års erfaring med montering av alle typer sprinkleranlegg. Alle våre baser er FG-900 sertifisert innenfor installasjon av automatiske sprinkleranlegg.

Vi har gode KS systemer som er med på å kvalitet sikre arbeidene. Dette er viktig for å minimere eventuelle vannskader som kan oppstå når anleggene skal setter i drift.

Ved overlevering av sprinkleranleggene gir vi nødvendig opplæring til driftspersonell, slik at de kan betjene sprinklerventilene.

Se våre prosjekter

Ofte stilte spørsmål

Kan det installeres sprinkleranlegg i boligen min?

Så lenge det er nok vann og trykk på vannledningen inn i huset kan det installeres sprinkleranlegg. Vi utfører kapasitetsmålinger for å avdekke dette. Kontakt oss gjerne for en gratis befaring.

Kan sprinklerhodene og rosettene leveres i annen farge enn hvit?

Sprinklerhoder og rosetter fås i alle mulige fargekombinasjoner. Kontakt oss gjerne for prisforespørsel.

Kan jeg bytte til skjulte sprinklerhoder som ikke henger ned fra taket?

Ja, i mange tilfeller er dette mulig. Et av kriteriene er at det må være nok plass over taket til å få sprinklerhodet skjult.

Hvilken temperatur tåler sprinkleren før den aktiveres?

Det finnes mange forskjellige temperatur-følsomheter på sprinklerhodene. Den mest vanlige er når glassbulben er rød. Da tåler sprinklerhode en temperatur på 68 grader celsius før den aktiveres.

Jeg skal bygge om leiligheten min. Trenger jeg å gjøre noe med sprinkleranlegget?

Dersom planløsningen endres er det viktig at du også får tilpasset sprinkleranlegget til den nye planen. Kontakt oss gjerne for en gratis befaring før du starter.

Vi er her for å bistå dere
Kontakt oss i dag så hjelper vi med alt innen aktiv brannvern
TA KONTAKT I DAG!

Send oss gjerne en melding

Takk! Din melding er sendt.
Obs! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.